DÜNYA Haber Girişi : 22 Ekim 2014 23:21

39 cinayetin sebebini açıkladı

39 cinayetin sebebini açıkladı
39 cinayetin sebebini açıkladı Brezilya'da geçen hafta yakalanan ve sorgusu sırasında 39 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden Tiago Henrique Gomes da Rocha, çocukken cinsel tacize uğradığı için katil olduğunu ileri sürdü.

Hapishanede bazı gazetecilerle görüşmesine izin verilen 26 yaşındaki Da Rocha, 11 yaşına kadar normal bir çocukluk yaşadığını, daha sonra bir komşunun cinsel tacizine uğrayınca her şeyin değiştiğini söyledi.

Da Rocha, "O günden sonra içimde giderek büyüyen bir öfke hissettim. 22 yaşına geldiğimde artık kendimi durduramayacağım bir noktaya geldim. Ne yaparsam yapayım içimdeki öfkeden kurtulamadım" dedi.

Kaldığı tek kişilik hücrede kırık bir ampul parçasıyla bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Da Roca'nın, önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkması bekleniyor. Polis Şefi Eduardo Prado, yeni bir intihar teşebbüsüne karşı Da Rocha'nın hücresinin 24 saat gözlem altında tutulduğunu belirtti.

Ülkenin orta kesimlerindeki Goiania kentinde bir motosikletin plakasını çalmaya çalışırken yakalanan Da Rocha, dokuz ayda 16'sı kadın 39 kişiyi silahla öldürdüğünü itiraf etmişti.

Da Rocha'nın evinde yapılan araştırmalarda cinayetle kullanılan 38 kalibrelik tabancanın yanı sıra çok sayıda kesici alet ve çalıntı plakalar bulunmuştu. Da Rocha'nın aralarında 14 yaşında bir genç kızın da bulunduğu kurbanlarını rastgele seçtiği sanılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.