EGLENCE Haber Girişi : 04 Mart 2015 01:05

OLCAY BOLELLİ JOLLY JOKER KONSERİ ON NUMARA

 OLCAY BOLELLİ JOLLY JOKER KONSERİ ON NUMARA
OLCAY BOLELLİ JOLLY JOKER KONSERİ ON NUMARA "Hoşgeldin" 'Müzik Marketlerde En Çok Satan Single Albümler' listesinde şu sıralar zirveyi 3. sıradan zorluyor?

Şarkılarının sözü ve müziği kendisine ait olan Bolelli, hayatında her şey de olduğu gibi ilk albümü "Hoşgeldin"i de aşkla, ince ince dokuduğunu belirtiyor. Olcay Bolelli'nin maxi single albümü "Hoşgeldin" 'Müzik Marketlerde En Çok Satan Single Albümler' listesinde şu sıralar zirveyi 3. sıradan zorluyor?

Genç sanatçı ilk albümünün lansman tanıtım konserini ise geçtiğimiz gece Beyoğlu Jolly Joker'de yaptı. Rafet El Roman gibi önemli bir ustanın da destek verdiği ve çalışmalarını beğendiği Olcay Bolelli'ye lansman tanıtım gecesinde POPSAV başkanı Baha Boduroğlu ve yönetim kurulu ile sanatçı dostları da yanlız bırakmadılar. Kalabalık bir seyirci grubunun izlediği konserinde genç sanatçı kendi şarkılarının yanı sıra müzik dünyasına damgasını vurmuş hit şarkıları da seslendirdi.


İlk klipini "Hoşgeldin" şarkısına çeken genç sanatçı, yaklaşık otuz kişilik kadroyla birçok klip ve reklam filmlerinden ödül alan yönetmen Işık Sam Saylav ile çalışmıştır. Fotoğraf çekimleri Fatih Ege, grafik Tasarımı Gökhan Cılam tarafından gerçekleştirilen bu albümde tamamen yaşanmış olması sebebi ile söz ve ezgilerdeki hassasiyet dikkat çekiyor. Arpej Yapım'dan çıkan album, müzik marketlerde satışa sunulurken, dijital platformlarda da dinlenebiliyor?


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.