TÜRKİYE Haber Girişi : 05 Ağustos 2014 05:56

İki dev markaya yeni genel müdür

 İki dev markaya yeni genel müdür
İki dev markaya yeni genel müdür Türkiye'nin öncü markaları Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Keleb
İki dev markaya yeni genel müdür

Türkiye'nin öncü markaları Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya, sektörün öncü markası Doğtaş ile birlikte büyümeye devam ediyor. Yeni yapılanma kapsamında sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen iki dev marka, Türkiye ve uluslararası pazarda daha aktif rol alacak.

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar
Galatasaray Lisesi'nin ardından 1995 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Hulusi Acar, Türk Hava Yolları ve Koçtaş'ta satış alanında farklı pozisyonlarda çalıştı. 2000 yılında Turkcell bünyesine katılan Acar, 2000-2004 yılları arasında Saha Satış Yöneticiliği, Marmara Bölge Koordinatörlüğü ve Türkiye Satış Müdürlüğü pozisyonlarında, 2004-2006 yılları arasında ise Turkcell'in Ukrayna iştiraki Astelit'te Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Acar, Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna atanmadan önce Bireysel Satış bünyesinde Satış Yönetimi ve Toptan Satış-Distribütör Yönetimi Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2009'da Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Hulusi Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Mobilya'daki görevine başladı. 42 yaşındaki Acar, evli ve iki çocuk babası.

Kelebek Mobilya Hakkında
Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç'te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978'de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu modüler mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.