SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 08 Eylül 2015 10:14

BAŞKAN ERDEM TERÖRÜ KINIYORUM

 BAŞKAN ERDEM TERÖRÜ KINIYORUM
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları odaları birlik BAŞKANI Fehmi Erdem,Bu vahşi saldırıda yaşamlarını yitiren askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terör bir insanlık suçudur
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları odaları birlik BAŞKANI Fehmi Erdem,Bu vahşi saldırıda yaşamlarını yitiren askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terör bir insanlık suçudur. Kimler tarafından hangi amaçla yapılmış olursa olsun bütün dünyada mahkûm edilmeli ve lanetlenmelidir. Türkiye yıllar boyu teröre binlerce can vermiş, katliamlar yaşamış, büyük acılar çekmiş bir ülkedir. Yaşanan bütün provokasyonlar karşısında Türkiye, terör örgütlerinin, onları besleyen ve destekleyen güç merkezlerinin tuzağına düşmemiş, sürüklemek istedikleri yere savrulmamıştır. Her şeye rağmen, bir arada yaşamayı başarmıştır. Bu başarının temel dayanağı, Anadolu insanın sosyal olgunluğu ve kültürel birikimidir. Anadolu'da yaşayan insan sevgisi ve kardeşlik anlayışıdır. Kökleri 13. yüzyıla kadar uzanan, bu topraklarda yeşermiş Ahi Evranı Veli'nin, Mevlana'nın, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, Yunus Emre'nin yaşayan öğretisidir. Gün insan sevgisi, barış ve kardeşlik günüdür. Tarihimizden, kültürümüzden gelen anlayışla teröre karşı ortak tavır alma günüdür. Kayıpları, acıları paylaşma günüdür. Liderlere ve partilere düşen görev; kısır siyasi çekişmeleri bir kenara bırakmak, terör ve şiddeti reddetmektir. Kamuoyuna umut ve güven vermektir. ACIMIZ BÜYÜK YÜREĞİMİZ YANIYOR. Şehit düşen kahraman evlatlarımızın ruhları şad olsun,Ailelerin ve Milletimizin Başı Sağ olsun,Tedavi gören yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.
HABER:TAYYAR TOPRAK
EGE GÜNDEM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.