AVRUPA HABER SON DAKİKA Haber Girişi : 16 Mayıs 2015 10:14

Amsterdam'da öldürülen genç Faslı çıktı

 Amsterdam'da öldürülen genç Faslı çıktı
Geçtiğimiz gün Amsterdamda şehrinde Clercqstraat sokağında vurularak öldürülen 25 yaşındaki gencin Youssef el Kahtaoui isimli Faslı olduğu açıklandı.

Polis cinayet anının görüntülerini yayınladı. Sokak ortasında tramvay yolu üzerinde kurşun yağmuruna tutulan genç olay yerinde hayatını kaybediyor. İki kişi oldukları belirtilen katil zanlıları ise motosiklet ile olay yerinden uzaklaşıp sırra kadem basıyorlar.

Polis, hayatını kaybeden gencin kimliğini açıkladı. Zaandam şehri nüfusuna bağlı Fas kökenli Youssef el Kahtaoui olduğu belirtildi.

Yine bugün yapılan açıklama ile  yanlışlıkla öldürüldüğü ihtimalinin yüksek olduğu ancak her itimalin titizlikle soruşturulduğu bilgisi verildi. Asıl hedefte olan kişinin, yolun kenarında bulunan Nargile salonundan dışarı çıkarılması için çağrıldığı ancak o kişinin çoktan mekândan ayrıldığı onun yerine 25 yaşındaki Youssef el Kahtaoui isimli gencin dışarı çıktığı ve hedef kişinin o olduğu düşüncesiyle kurşun yağdırıldığı ifade ediliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.